Χαιρετίζουμε θερμά τον παλιό μας Αμερικανό πελάτη που παρήγγειλε δέκα σετ μηχανών καθαρισμού βαλιτσών με λέιζερ.

January 4, 2024
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χαιρετίζουμε θερμά τον παλιό μας Αμερικανό πελάτη που παρήγγειλε δέκα σετ μηχανών καθαρισμού βαλιτσών με λέιζερ.

 

 

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, υπογράψαμε μια μεγάλη παραγγελία για δέκαΜηχανές καθαρισμού με λέιζερ 200 WΑυτή είναι μια άλλη παραγγελία εκατομμυρίων δολαρίων μετά την ηλιακή γραμμή παραγωγής.

 

Φυσικά, αυτό είναι αδιαχώριστο από τις αδιάκοπες προσπάθειες του διευθυντή πωλήσεων και άλλων εμπλεκόμενων ατόμων.Πέρασα σχεδόν δύο μήνες παρέχοντας στους πελάτες διάφορα σχέδια βελτίωσης.Το σχεδιασμό του λογισμικού είναι αποκλειστικά εξατομικευμένο.και τα δύο μέρη έχουν υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται από τρίτους.

 

Κάθε φορά που ο πελάτης μας προτείνει ένα σχέδιο τεχνικής βελτίωσης, όλο το προσωπικό μας, συμπεριλαμβανομένου του αφεντικού μας, του τεχνικού διευθυντή, του διευθυντή παραγωγής, των τεχνικών εργαζομένων, του διευθυντή πωλήσεων, του διευθυντή πωλήσεων,Και ο πωλητής θα συμμετάσχει σε αυτό και θα καταλάβει προσεκτικά τις προθέσεις του πελάτη μέχρι να είναι ικανοποιημένος..

 

Ο πελάτης έλαβε την παραγγελία δείγματος και μετά τη χρήση του, ήταν πολύ ικανοποιημένος με το προϊόν μας, έτσι παραγγέλνει δέκα μηχανές μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Αυτή τη φορά πετυχαίνουμε καλά αποτελέσματα, ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε σε άλλα προϊόντα, όπως υψηλής ισχύος ως 300 watt και 500 watt παλμικές μηχανές καθαρισμού λέιζερ,Επειδή βρήκαμε ότι η εταιρεία τους έχει άλλα μηχανήματα υψηλής ισχύος, και ακόμη και συνιστά μηχανή συγκόλλησης λέιζερ, μηχανή κοπής, πιστεύουμε ότι στο εγγύς μέλλον, θα έχουμε περαιτέρω και βαθύτερη συνεργασία.

 

Για άλλη μια φορά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους για τη σκληρή δουλειά τους και τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους σε εμάς.